We raden allemaal wel eens iets aan aan onze vrienden of vriendinnen. Mond op mond reclame is de beste (gratis) reclame die een bedrijf maar kan krijgen. Hoe leuk als je, naast dat je iemand aan iets leuks helpt, er ook nog eens geld aan over kan houden! Dat zou toch geweldig zijn? Laat dat nu precies zijn waar ons affiliate programma om draait. Meld jezelf aan, genereer een persoonlijke link en voor elke preset of cursus die je verkoopt maken wij geld naar je over. Easy as that!

Word affiliate!

Ik hoor je denken; "moet ik dan niet superveel volgers hebben om affiliate te kunnen worden?" Zeker niet. Je kunt de link ook delen met je familie, vrienden of wie het maar horen wilt. Natuurlijk is het makkelijker om veel sales binnen te halen met een groot volgeraantal, maar ook met een kleiner account valt er zeker iets uit te slepen!

Hoe meld ik me aan?

Je meld je gemakkelijk aan via onze betaalomgeving plug and pay. De site werkt voor zich. Na aanmelding kun je persoonlijke links genereren die registreren hoeveel sales en kliks vanuit jou komen. Hier heb je zelf ook inzicht in via Plug and Pay. 

Frequently Asked Questions

Hoeveel verdien ik per gemaakte sale via mijn link?

Dat verschilt per product. Je ontvangt 20% van iedere sale Even op een rijtje:
Preset: € 5,40
Preset pakket: € 15,80
Mama for Mini: € 9,40

Hoe word ik uitbetaald?

Yes uiteraard, de grootste a-technische mensen hebben de preset gedownload en in gebruik. Ik loods je, als je het voor het eerst wil installeren, door een stappenplan heen en geef je nog wat extra bewerkingstips in een video, zodat jij jezelf nog meer pro kunt noemen. Let op het is zo leuk, weet zeker dat je straks niet meer kunt stoppen! Easy peasy lemon squeezy. 

Afilliate programma uitleg

after

Heb jij de presets al?

before

Spice it up

Ik wil ze alle 4One Click Wonder

Warm & Dreamy

Black & White
Heb je je al aangemeld? Kijk dan even deze video over hoe het precies werkt!