Je kindjes goed fotograferen met je mobiele telefoon: dat kan jij ook! De waarde van mooie foto’s is zo enorm groot. Onbetaalbaar als je het mij vraagt. Helaas kan ik niet bij iedereen op de stoep verschijnen voor het vastleggen van momenten die je voor altijd wilt koesteren.

introducing...

Mama for Mini

meld je nu aan

Dat de foto's die je vanaf nu maakt een hogere kwaliteit krijgen.

Dat je dit leert door een korte, simpele cursus zelfs al ben je a-technisch.
Dat je dit alles kunt uitvoeren met het apparaat dat je dagelijks in je handen hebt, namelijk je telefoon.

Dat je vanaf nu terug kijkt naar je foto's en je een trots gevoel overhoudt.

Het zou toch zonde zijn als je doorgaat op deze manier van fotograferen, terwijl je op zo'n toegankelijke manier je eigen gemaakte foto's naar een hoger niveau kan tillen?

Dat je kindjes over een aantal jaar heel erg blij zijn met het eeuwig prachtige cadeau, mooie foto's van hun jeugd.

Stel je eens voor...

Het zou toch zonde zijn als je doorgaat op deze manier van fotograferen, terwijl je op zo'n toegankelijke manier je eigen gemaakte foto's naar een hoger niveau kan tillen?

meld je nu aan

meld je nu aan

Meld je aan en start nu!

WAT? Een verkorte cursus voor jou als mama met fotografietips.

WAAR? Binnen het platform van instagram. Een instagram cursus.

WANNEER? Je kunt vandaag nog beginnen. De inhoud blijft minstens een halfjaar beschikbaar.

WAAROM? Omdat jij als mama graag betere foto's van je kinderen maakt.

1.

2.

3.

4.

Nog maar één week verkrijgbaar!

Van €67,-
Voor €47,- 

(geldig tm 24-06-21)

meld je nu aan

Word affiliate!

Oh wat is het toch fijn, dat je met de telefoons van tegenwoordig écht mooi foto’s kan maken. Ik neem zelf geen professionele camera mee als ik op reis ga en dus is mijn telefoon op dat moment mijn camera. De mooiste foto's van mijn kinderen, the real moments, zijn gemaakt op mijn telefoon. Er zitten onwijs veel functies op de smartphone. Maar waar begin je? En hoe gebruik je het allemaal? De meeste mama's lopen er compleet op vast in plaats van dat ze er toffe dingen mee kunnen doen. Help ik je mee uit de brand

Als je beginnend ‘fotograaf’ bent, heb je waarschijnlijk nog niet door dat licht, het allerbelangrijkste is! Ik zie dat op dit gebied vaak kleine foutjes gemaakt worden. Het goede nieuws? Die foutjes kun je heel makkelijk voorkomen. Fotograferen in hard licht, midden op de dag bijvoorbeeld; dat is echt een no go. Degene die op de foto gaat, gaat dan namelijk al snel knijpen met zijn of haar ogen, krijgt panda ogen (schaduw onder de ogen) of je ziet andere rare schaduwen op het gezicht verschijnen. Dat levert geen mooi plaatje op. Wat wel een mooi plaatje oplevert? Ik leg je in de module ‘let there be light’ alles uit over waar en wanneer je het beste kan fotograferen en waar je – voor het beste resultaat - bijvoorbeeld moet gaan staan ten opzichte van het licht.

Techniek Telefoon

licht

dag 1

dag 2

‘Ga even daar staan en lach eens’. Doen jouw kinderen dat? Die van mij niet. De moeilijkste opgave is, als je het mij vraagt, dan ook om je eigen kind op de foto te zetten. Natuurlijk werkt elk kind anders en kun je er niet een soort van basisrecept voor uitschrijven. Maar gelukkig fotografeer ik wekelijks heel veel kinderen en heb ik dus inmiddels heel veel tips en trucs up my sleave. Deze tips en trucs maken het fotograferen van je kids iets makkelijker en zorgen ervoor dat ze de volgende keer wel meewerken! Handig toch? 

communicatie

dag 4

Hoe de foto zich verhoudt, de compositie dus, bepaalt voor een groot deel of dat het een fijn beeld is om naar te kijken; of een foto wel of niet aanspreekt. Ik zie vaak foto’s waarbij de Eiffeltoren uit iemands hoofd lijkt te groeien of een onderkin zichtbaar is die in werkelijkheid alleen met heel veel moeite te bespeuren is. Daarnaast hebben sommige mensen de neiging om veel grond of juist lucht te fotograferen, waardoor een foto vaak wat rommelig oogt en niet focust op dat wat je nou eigenlijk met de foto wilde laten zien. Weet waar je je camera – of iPhone in dit geval – op richt, hoe de elementen in beeld zich tot elkaar verhouden en jouw foto’s worden gegarandeerd sterker! 

compositie

dag 3

123.000

betere foto's

2.234

cursisten

4.365

blije kindjes

52.419

mooie momenten vastgelegd