Dit is de Spice it up preset. Dé preset voor foto's die zijn gemaakt is een groene omgeving. Ze geven een warme touch zonder dat het er te bewerkt eruitziet! 

Spice it up

AL MEER
DAN 500
DOWNLOADS

Hoe fijn als jij jouw gemaakte foto met 1 click een super upgrade geeft? En dat jouw foto in 1 keer een professionele look krijgt? In mijn 5 jaar fotografie carriere heb ik verschillende presets ontwikkeld, een filter die ik over mijn gemaakte foto heen leg. En nu heb ik deze omgebouwd voor jou naar een mobiele versie. Zodat jij met een klik een super professionele look en feel creëert. 

Hoe installeer ik de preset?

Als je de preset koopt, krijg je daarbij een mail met een link naar de site waarop we precies uitleggen hoe je de preset kunt installeren. Naast dat de uitleg uitgeschreven staat, zit er ook een video tutorial bij. 

Frequently Asked Questions

Ik krijg de preset als afbeelding, klopt dit?

Dit lijkt inderdaad zo, maar het officieel een DNG bestand. Als je de preset opslaat lijkt het alsof het een afbeelding is.

kan ik het ook?

Yes uiteraard, de grootste a-technische mensen hebben de preset gedownload en in gebruik. Ik loods je, als je het voor het eerst wil installeren, door een stappenplan heen en geef je nog wat extra bewerkingstips in een video, zodat jij jezelf nog meer pro kunt noemen. Let op het is zo leuk, weet zeker dat je straks niet meer kunt stoppen! Easy peasy lemon squeezy. 

MOBILE PRESET + LIGHTROOM UITLEG

after

Weet jij al welke je wil? 

before

Spice it up

Ik wil ze alle 4One Click Wonder

Warm & Dreamy

Black & White